Ime:
Lokacija: zagreb, Croatia

10/07/2007

NAJMLAĐI britanski princ...

NAJMLAĐI britanski princ svojim razularenim ponašanjem i dalje privlači pozornost svjetske javnosti, ali i zadaje glavobolju inače konzervativnoj kraljevskoj obitelji. Novi se incident dogodio u Zambiji, gdje je viđen kako votku konzumira na prilično "inovativan" način. I dok neki mediji pišu kako bi si Harry, ako mu je već do šmrkanja, "mogao priuštiti kokain", drugi ga, zajedno s liječnicima, upozoravaju da opasno i nepovratno ugrožava zdravlje.

Ljetujući u Zambiji, 23-godišnji Harry navodno se ponašao kao da je "pušten s lanca", pa je u samo nekoliko dana konzumirao različite "tvari", među kojima je bila i votka, piše Entertainment Wise. Ipak, nije ju, kao svi normalni ljudi, popio, već je, otpivši gutljaj, votku ispljunuo u čep pa ju ušmrkao. Ovih se dana očekuje da bi fotografija mogla biti objavljena na internetu, a nakon što trač postane činjenica, princ bi, prema pisanju britanskih medija, mogao imati "problema u obitelji".

Liječnici upozoravaju kako je šmrkanje alkoholnih pića, a prvenstveno votke, iznimno štetno i može nepovratno narušiti zdravlje. "Votka konzumirana na takav način može uzrokovati alergijske reakcije koje su pogubne za pluća i membrane u nosu. Takav čin može biti smrtonosan", ističe Ian Gilmore, predsjednik Kraljevskog Instituta za zdravstvo.

Princ Harry često je u središtu medijske pozornosti zbog svog naglog karaktera i "ljubavi prema ekscesima". Često ga se povezuje s drogom i alkoholom, a javnost je zgrozio pojavljivanjem u nacističkoj odori, a svastika na njegovoj ruci u rekordnom je roku obišla svijet. Nedugo nakon incidenta se ispričao, no, po svemu sudeći, mirni život mu (još uvijek) nije ni na kraj pameti.

0 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica