Ime:
Lokacija: zagreb, Croatia

10/07/2007

Sibu - orangutan koji se pali samo na tetovirane plavuše

images2/orangutan-nationalgeographicTIM_LAMAN-W.jpg

ORAGUTAN Sibu svojim ponašanjem izbezumljuje čuvare u nizozemskom rezervatu za primate Apenheul Park. Naime, odbija se pariti sa ženkama orangutana, a seksualni interes iskazuje jedino prema tetoviranim plavokosim ženama, prenosi Reuters.

Kada je stigao prije dvije godine, u parku su se nadali kako će Sibu postati "mužjak za parenje", no on se nimalo ne trudi prihvatiti tu ulogu jer "ženke orangutana nisu njegov tip". "Ili ih naganja uokolo ili ih ignorira. U svakom slučaju, ne radi ono što bi trebao raditi", rekla je glasnogovornica parka.

Umjesto toga se Sibu nabacuje ženama, posebice plavušama, koje su zaposlene u parku. Prema riječima glasnogovornice parka, to je česta pojava kod orangutana, no Sibu ima poseban fetiš na tetovaže i lud je za tetoviranom čuvaricom u parku koja je brinula o njemu. "Orangutani se često zainteresiraju za neke detalje. Ispalo je da Sibu obožava tetovaže", rekla je.

No, djelatnici parka još nisu odustali od nauma da 31-godišnji Sibu konačno dobije potomke s nekom od pripadnica svoje vrste. Ne, neće orangutanice nositi perike i tetovaže, već će Sibu biti preseljen u Englesku, u Chester, gdje će ponovno susresti svoju "staru ljubav" - orangutanicu prema kojoj je pokazivao određene interese dok je boravio u Engleskoj.

0 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica